Home » Columns » De Drie dombo’s

De Drie dombo’s

Hoe bijzonder dat een zwakzinnig trio met haar gebazel zoveel impact heeft. Dat lukt alleen omdat hun krankzinnige gedachtespinsel opgepakt is door de media. Het is een oude en beproefde propagandatruc die hierachter schuil gaat met het doel om maatschappelijke tegenstellingen te creëren waardoor mensen tegenover elkaar geplaatst worden.

Verschillende ‘noemers’ zijn hier bijvoorbeeld aan elkaar geplakt (het ‘socialisme-dus-goed’ element, gekoppeld aan etniciteit, dit weer door gekoppeld aan slaverij en onderdrukking) Compleet lulkoek en beuzelarij maar kijk naar het resultaat. De Drie Dombo’s krijgen voor miljoenen aan euro’s publiciteit, geïnitieerd en aangewakkerd door voornamelijk ‘linkse’ media waarop door de ‘rechts’ reactie volgt.

Onvoorstelbaar veel aandacht op tv, radio en internet (.. ja, ook dit stukje is een voortvloeisel ervan..) en vult het de krantenkolommen en tijdschriften. Geestvergiftiging heet dit en dat in optima forma! Het heeft een vooropgezet doel en dat is tweedracht, het opzetten van tegengestelde politieke kampen, van ‘Goed versus Kwaad’, Emo versus Ratio, het aanzetten tot haat met uiteindelijk dood en vernietiging als resultaat.

Het is bedoeld om de bestaande en eeuwenoude culturele samenhang in de maatschappij te breken. Oorlogen en genocides starten langs de zelfde route.

Lang leve (de blanke) Sint Nicolaas en de ZWARTE Pieten. Lang leve onszelf!

(bekijk onderstaand geplakte link)

Anti-zwartepiet activisten moeten niet janken

De rechter heeft gesproken in de Zwarte Pietenzaak. De NTR en de gemeente Zaanstad kunnen de intocht gewoon door laten gaan zoals gepland. Dus voor alle lieve kleine kinderen, niet getreurd de goedheiligman doet zaterdag gewoon ons land aan met zijn pietermannen.

Geplaatst door PowNed op Woensdag 14 november 2018