Home » Gastlessen » Reacties leerlingen

Reacties leerlingen

Reacties van leerlingen.“Heey Bert, Ik vond je les echt heel Leuk. Ik heb er erg veel van geleerd. Ik wil later ook veel van de geschidenis leren. Dat word mijn beroep (als dat bestaat). Ik hoop dat je nog een keertje komt voor andere kinderen. Die leren er natuurlijk ook heel veel van. Ik vond het heel erg goed. Ik wist niet dat er zoveel was van de 1e Wereld Oorlog. Want meestal is alleen de 2e Wereld Oorlog In beeld. Dat zoveel mensen toch zijn vermoord. Ongelovelijk. Maar heel erg bedankt dat U ons zo veel geleerd hebt. Groetjes namens de hele klas (groep acht) en met name Sterre.”

Sterre, leerling groep 8 – OBS Feiko Clock, Oude Pekela“Ik vind het heel bijzonder allemaal. Ze houden je gewoon voor de gek, met tekens enzo. Ik heb super veel geleerd. Ook over het hakenkruis, dat dat eigenlijk een vredesteken is… gek.”

Rick Huiting, leerling groep 8 – CBS De 7-Sprong, Oude Pekela“Ik heb veel geleerd en het was leuk. Je ziet alles wat ze vroeger deden, het maakt niet uit hoelang het duurt, het is geweldig en hij maakt heel veel grapjes. Hij vertelt ook dingen wat andere niet weten, Geweldig.”

Jasper Norder, leerling groep 8 – CBS De 7-Sprong, Oude Pekela“Ik heb van deze leuke geschiedenisles heel veel geleerd en het was ook nog heel leuk en grappig. Het is heel interessant. Het was heel gezellig en je mag een geweer vast houden en je mag helmen op, in ieder geval het was super leuk.”

Cornera Mellema, leerling – Meester Sportel School, Nieuw Scheemda“Het was heel leuk en heel interessant nu weet ik er ook veel meer van en het is ook nog heel grappig.”

Lars de Jonge