Home » Columns » Revolutio(n)eeded

Revolutio(n)eeded

Europese mannen zijn te verwijfd geworden en kunnen hun vrouwen niet meer beschermen.

“De Deense Iben Thranholm is een bekend politiek journalist en ze focust zich vooral op de religieuze aspecten van gebeurtenissen die het nieuws halen. Onlangs is ze in opspraak gekomen door enkele straffe uitspraken waarin ze beweert dat wij, Europese mannen, wat minder Elio Di Rupo en Showbizz Bart moeten zijn, maar terug wat meer Tom Waes en Ragnar Lodbrok.

Dit naar aanleiding van een Nederlandse protestactie die werd georganiseerd door jongerenbewegingen van een aantal politieke partijen, zoals Jonge Socialisten, Dwars, en de Jonge Democraten. Jongemannen die protesteerden in mini-rokjes tegen de recente golf van aanrandingen in Duitsland. Volgens haar zal dit geen respect afdwingen bij andere mannelijke agressieve culturen die massaal onze kant op komen, maar zal dit juist een averechts effect hebben. Onze Europese leiders zijn te zacht en zwak geworden om ons te beschermen omdat ze denken als vrouwen. Volgens Thranholm kan een cultuur pas in evenwicht zijn als het testosteron- en het oestrogeengehalte gelijk zijn, maar de mannelijkheid in Europa is de laatste jaren volledig verloren gegaan met alle gevolgen van dien.”

Bron:http://www.p-magazine.be/nieuws/deense-journaliste-europese-mannen-zijn-te-verwijfd-geworden-en-kunnen-hun-vrouwen-niet-meerhttps://www.youtube.com/watch?v=fYOORimbpUs

tag