Home » Columns » Sintgedoe…

Sintgedoe…

Het is net oktober en daar steken de zeurpieten hun kop al weer op, ze schreeuwen en krijsen moord en brand over vermeend racisme. Gewoon droevig om te zien hoe Nederlanders zichzelf naadloos in een wel-‘denkende’ hoek plaatsen en zichzelf daarmee tegelijk in de NIET- wetende categorie ordenen. Men denkt na, men praat na en kletst naar dat men verstand heeft.

WEL wetende mensen hebben zonder al te veel inspanning duizenden jaren oude kennis opgedaan en vegen het racismeverhaal dat er aan de haren wordt bijgetrokken finaal en radicaal van tafel. Onzingeklets van de bovenste plank, gelijk te stellen met de stupiditeit te vergelijken met de onzinverhalen die jarenlang hun ronde deden dat 50.000 naamplaatjes van Mascottevloeitjes recht gaf op een gratis rolstoel (ja.. rook zoveel en je komt als wrak aan het zuurstof IN een rolstoel) of nog infantieler, de toentertijd oerdegelijke kwaliteitsmeubelen van Oisterwijk die – dat wist men zeker – gevuld waren met beton, het is maar net wat je wilt geloven.

Sinterklaas & Zwarte Piet mag niet is de giftige boodschap van een stel krijsende harpijen zonder enig historisch besef en kennis die met gif en venijn de ‘rechten’ van minderheden denken te verdedigen maar daarmee hun eigen en ook mijn eeuwenoude erfgoed te grabbel gooien. Het heeft nix met slavernij of racisme te maken en is hetzelfde broodje aap verhaal als dat de Duitsers in de Eerste Wereldoorlog van de aan het front gesneuvelde soldaten zeep, olie en munitie maakten, niets anders dan een gruwelijk sprookje.

Gelukkig heeft Nederland buiten de gesubsidieerde schreeuwers in de groten steden nog meer dan voldoende ruggengraat zoals de Blokkeerfriezen, onder aanvoering van Jenny Douwes die zich notabene voor het gerecht moeten verantwoorden. Helemaal van de pot gerukt! Net als de intocht van 2018 waar een stel historisch debiele minkukels voor u heeft besloten dat er alleen veeg-pieten mogen deelnemen aan de Nationale intocht.

Mag ik bij deze een oproep aan ALLE zwarte pieten in Nederland doen om in vol tenue naar de intocht te komen en de Sint vanaf de kant hartelijk welkom te heten!

Voor wie tot zover meegelezen heeft, ter afsluiting van dit stukje kennis. Noteer maar ergens in je agenda voor de volgende keer want die zeurpieterij is nog lang niet afgelopen, zolang als die gesubsidieerde beroeps-zeikerds hun gang kunnen gaan (daarin gesteund door meekrijsers) zullen ze doorgaan.

Waar we het over hebben is een oud, pre-christelijk/pre-religieus MAAN-FEEST. Het is ook de MAAN cyclus die door alle later opgezette religies als basis genomen is voor de ‘eigen absolute’ leer, bijvoorbeeld terug te vinden in het Jodendom en de Islam die volledig schatplichtig zijn aan maan en haar verschijningen.

Even over de feesten die wij hier al eeuwen (en in steeds wisselende gedaanten) vieren:

Sint Maarten (laatste maankwartier van de 10e maan)
Sint Nicolaas (laatste volle maan van de 12e maan)
Kerst&Nieuwjaar (laatste nieuwe maan van de 12e maan)

Misschien moeten het islamitische suikerfeest en de Hadj bij deze ook maar afgeschaft worden om zo maar een paar dingen te noemen, of het Joods of Islamitisch nieuwjaar, verdiep u er maar eens in, kijk naar de stand van de maan..